Seksiä naisille vierasta naista

Naiset vastailevat minulle kohteliaisuudesta lyhyesti ympäripyöreitä kommentteja, mutta hymyilevät kuitenkin minulle viekkaasti ja vaihtavat välillä merkityksellisiä katseita keskenän. Mietin, voisiko toinenkin nainen suhtautua minuun ja estottomaan käytökseeni yhtä ihanasti ja mitä kaikkea siitä voisikaan seurata. Lämmin olut sai edellisen illan venähtäneen terassikierroksen jälkihöyryt taas nousemaan aivoihini ja raukean onnellisena tunsin kuinka veri alkoi pakkautua mustissa string-tangoissa lämmintä hiekkaa vasten painautuneeseen elimeeni. Kuulin naisten iloisen keskustelun selvästi ja jännittyneenä odotin kokoajan koska puhe käntyisi minuun. Onneksi kylmähkö vesi helpottaa tilannetta ja välitön laukeamisen vaara katoaa nopeasti kunhan vain maltan irrottaa otteeni sykkivästä peniksestäni. Hitaasti alan hieroa öljyä kivesteni paljaaksi ajeltuun ihoon saaden ne kiiltelemän auringossa. Kaiken kruunasi selvästi erottuva vako naisen jalkojen välissä ohuen kankaan myötäillessä häpyhuulien äriviivoja. Valtavat rinnat, joita vaaleanpunainen olkaimeton yläosa hädin tuskin pystyy pitämän kurissa. Kaikin mokomin hän naurahtaa, mutta varoittaa samalla minua, että vaaleat ja harvoin aurinkoa saavat alueet palavat herkästi. He olivat sopineet piknikistä rannalla ja ystävätär oli jänyt hankkimaan suuhunpantavaa sillä aikaa, kun hän oli tullut etsimän sopivan paikan rannalta. Lämmin olut oli hieman noussut jo pähäni ja tilanne alkoi tuntua todella kiihottavalta, nyt taas aivan eri syystä kuin aiemmin.

Naisten alastonkuvia iso pillu

Naiset kaatavat itselleen lisä viiniä ja katselevat minua kokoajan. Naiset katselevat takaisin ja yritän taas maanitella heitä liittymän seuraani, mutta turhaan. Rantaheinikko ja siellä tällä loivasti kohoileva rantakallio tarjoavat sopivan näkösuojan ja vaikka rannalla on kymmenkunta auringonottajaa suhteellisen lähekkäin toisiaan, jokainen saa olla omassa rauhassaan. 5 metrin pässä minusta ja vastasi juuri puhelimeen. Avasin lehden pällä ollen muovikelmun ja tungin sen takaisin reppuuni. Kerron epäileväni heidän säikähtävän, jos moiseen ryhtyisin, mutta he vain nauravat ja sanovat kyllä nähneensä ennenkin, mitä miesten housuissa heiluu. Nainen katselee sitä hetken ja hymähtä. Penikseni on yhä täydessä erektiossa, mutta välitön laukeamisen pelko on onneksi poistunut. Hän istuu edelleen jalat koukussa edessän ja katselee kauempana merellä seilaavaa isoa purjevenettä, aina välillä lihaksikasta vartaloani ja housujeni etumusta vilkuillen. Hetken kuluttua molemmat kohottautuvat istumaan ja alkavat purkamaan eväitä äsken tulleen naisen kassista. Tullessani olin katsellut ympärilleni, mutta rannalla ei silloin näkynyt ketän mielenkiintoista naista aurinkoa palvomassa. He vastaavat sanoen hymyillen, että nyt he vasta ymmärtävät, kuinka ikävä kesäleskimiehen elämä voi olla.

Vastaan hänen olevan paljon upeampi ja kiihottavampi kuin yksikän nainen lehdessä, jota luin. Vaikka olin ostanut sen juuri ennen saapumistani lähimmän kioskin kylmäkaapista, se oli jo melkein haaleaa. Suljin silmäni ja painoin ja kätkin kasvoni käsieni välissä huopaani vasten. Kuulin toisenkin naisen saapuneen kallionkohouman toiselle puolelle, mutten uskaltanut kohottaa katsettani sinne. Ihana nautinnon tunne valtaa taas koko vartaloni, kun hitaasti tyydytän itseäni noiden kahden upean naisen vartaloita katsellen. Selailin lehdessä olevia toinen toistaan upeampien ja kiimaisen kutsuvailmeisten naisten alastomia vartaloita ja kasvoja. Makaan kauniilla rauhallisella luonnonrannalla meren äressä. Hetken pähkäiltyän, kanssani jo keskustellut nainen käntyy minuun päin ja kysyy olisiko minulla mitän millä korkin saisi auki. Iloisesti naurahtaen hän kiittä kohteliaisuudesta, ja epäilee äneen, kuinka komea ja treenattuvartaloinen adonis muka voisi pitä ylipainoista naista muka kauniina. Aurinko ja toisaalta kuuma kallio, johon nojaan, lämmittävät ihanasti ja ihoni alkaa olla jo lähes kuiva. Vain tuo yksi koira, joka oli ilmeisesti yksinän aurinkoa ottavan naisen seurassa, juoksi rantavedessä välillä niin lähelle, että sen polskutuksen silloin tällöin kuuli luonnon änien yli. Katselen naisen ihania rintoja ja haaveilen hautaavani kasvoni niiden väliin ja suutelevani tuon uhkean poven ihoa. Hymyillen katson naista silmiin ja hän vastaa katseeseeni aurinkolasiensa takaa. Se tuli kallion kohouman toiselta puolelta ja kun katsoin siihen suuntaan, näin naisen, joka istui.


Puren alahuultani ja voihkin. Hän laittaa puhelimensa laukkuunsa ja pyytä minulta anteeksi, jos hänen puhelimen änensä säikäytti minut. Välillä sivelen vapaalla kädelläni aurinkoöljyn liukastuttamia ja kiiltäviä rinta- ja vatsalihaksia. Alaosa oli samaa paria yläosan kanssa ja erittäin rohkeasti leikattu ylös lanteille paljastaen seksikkän lantion ihon suurelta alueelta. Bikinien alaosa on seksikkästi noussut pakaroiden paljastaen niiden pyöreät kaaret lähes kokonaan. Liikutan kättäni niin nopeasti kun pystyn ja tunnen kuinka siemenneste lähtee kiveksistäni liikkeelle. Jatkan vielä masturbointia ja muutama pienempi spermalasti pätyy vatsalleni. Nainen alkaa vilkuttaa vajaan sadan metrin pässä seisovalle ystävättärelleen, joka vastaa vilkutukseen ja alkaa suurta kassia kantaen kävellä naista kohti. Muutama pariskunta sekä kaksi yksinäistä miestä ja yksi nainen, kaikki kohteliaan välimatkan pässä toisistaan. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka kauan hän oli siinä ollut ja oliko hän mahdollisesti katsellut puuhiani. Hän on puolestaan saapunut viikonlopuksi päkaupunkiseudulle tapaamaan ystävätärtän, joka juuri oli soittanut. Yhtäkkiä vaimea kännykän pirinä havahdutti minut. Sanon vielä viimeisteleväni öljyämisen site de rencontre xx recontre sexy kunnolla ja asetan toisen käteni niskani taakse ja nojaan kalliota vasten. Naurahtaen he sanovat uskovansa.Ilmaset seksi videot anime porn pictures

Pudotan tangat huovalleni ja kysyn vielä, eivätkö naiset lähtisi seurakseni uimaan. Ranta on aika äkkijyrkkä ja noin viiden metrin pässä olen jo rintakehäni myöden vedessä. Oman poukamani lähellä ei ollut ketän. Nauraen he ihmettelevät äneen, kuinka minulta voi tulla noin suuri märä siemennestettä ja tuollaisella paineella. Vuoron perän asetan kummankin käteni seisovan elimen kärjelle ja hitaasti vedän öljystä liukasta kättä kovan elimen vartta pitkin sen juureen. Alan nousta vedestä kookas penis kovana pystyssä.

seksiä naisille vierasta naista