Liian nopea laukeaminen seuraa varatulle

34) Syöttöjärjestelmän muutokset ja korjaukset, jotka suoritetaan virheellisesti ja ottamatta huomioon järjestelmän teknisiä ominaisuuksia, voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä ja tulipalovaaran. Merkkivalot ja ovat vain dieselmalleissa. 185) Jos käytössä on kokonaiset pölykapselit, jotka on kiinnitetty (jousella) teräsvanteisiin, ja muut kuin ajoneuvon alkuperäiset renkaat, joissa on Rim Protector -suojat, ÄLÄ asenna pölykapseleita. Jos ajoneuvo romutetaan, ota yhteys Fiat-huoltoverkostoon turvatyynyjärjestelmän käytöstä poistamiseksi. Huomio 174) Akun sisältämä neste on myrkyllistä ja syövyttävä, vältä sen päsyä iholle ja silmiin. Jos radiopassi katoaa, ota yhteys Fiat-huoltoverkostoon. Ajon aikana älä muuta järjestelmän asetuksia tai lisä tietoja muutoin kuin suullisesti (eli änikomentojen avulla). Kahden tai useamman vararenkaan käyttö ei ole sallittua samanaikaisesti. Sammuta järjestelmä painamalla uudelleen painiketta. Järjestelmän tunnistaessa törmäysvaaran edellä ajavaan ajoneuvoon se voi kytkeä mahdollisen hätäjarrutuksen.

Gratis chat for singler tuusula

Akku 120 F1D0098 134 huolto JA YLLÄpito Page 137 Versiot.3 16V MultiJet euro. Tämä on aivan normaalia. Turvatyynyn aktivoituminen mahdollisen törmäyksen yhteydessä voi aiheuttaa lapselle hengenvaarallisia vammoja. Kuvake näytetän metaanikaasujärjestelmän vikatilassa yhdessä vastaavan viestin kanssa. 189) huomio: Järjestelmän käyttäminen ajon aikana voi häiritä ajoon keskittymistä ja aiheuttaa onnettomuusvaaroja tai muita vakavia seurauksia. 81) Takaistuimessa on kolme rullaimella varustettua turvavyötä. (Myös markkina-alueilla, joilla ajoneuvon varustukseen ei kuulu matkustajan suojauksen käytöstä poistoa, suoritetaan merkkivalon testaus, joka syttyy alle sekunnin ajaksi kännäettäessä avain MAR-asentoon, minkä jälkeen se sammuu.) 115) Etuturvatyyny laukeaa, kun törmäyksen voimakkuus ylittä esikiristimille märitetyn voimakkuuden. Jos koko selkänoja halutaan käntä alas, vedä molemmista kielekkeistä ja kännä selkänoja istuintyynylle. Euroopan direktiivi edellyttä, että ajoneuvon toimitus tapahtuu ilman, että ajoneuvon viimeiselle haltijalle tai omistajalle aiheutuu kuluja sen nollahintaisen tai negatiivisen markkina-arvon vuoksi. 141 Ajoneuvon polttoaineen täyttäminen 100 Ajotilan valitsin 97 Akku (lataaminen). Älä käytä joustavia vaijereita hinaukseen ja vältä nykäyksiä. Natural Power -versiot 47) Avaa täyttöaukko B kuva 89 avaamalla luukku ja kiertämällä tulppa A auki vastapäivän. Tässä tapauksessa automaattisen tilan LED-merkkivalo syttyy ja näytöllä näkyy Off Road -tilan poiskytkentä koskeva osoitus. Käsijarrun kytkeminen: vedä vipua A kuva 78 ylöspäin, kunnes ajoneuvo lukittuu paikoilleen.

liian nopea laukeaminen seuraa varatulle

Jotta avainten sisäiset elektroniset osat toimisivat tehokkaasti, suojaa avaimet auringonvalolta. Näissä tapauksissa laukeamaton turvatyyny ei tarkoita järjestelmän toimintavikaa. Euro 5 -versiot Euro 6 -versiot 152 tekniset tiedot 85HV 175/65 R15 84T (MS) 175/65 R15 84T (MS) 175/65 R15 84Q (MS) 175/65 R15 84T (MS) Page 155 Panda 4x4 -versiot Versiot Vanteet Perusrenkaat Talvirenkaat Vararengas.9. Hävitä kansallisten ja paikallisten märäysten mukaisesti. Joissakin matkapuhelimissa yhteistietojen kaikkia tietoja ei kopioida automaattisesti, vaan ne on siirrettävä käyttämällä matkapuhelimen näppäimistöä. Korjaa ja asenna vaihdettu rengas mahdollisimman pian. Tämä on normaalia ja johtuu ajon sähköisen ohjausmoottorin ylikuumentumisesta suojaavan järjestelmän käynnistymisestä. 60) Sähköisten ja elektronisten lisävarusteiden virheellinen asennus voi aiheuttaa vakavia vaurioita ajoneuvoon. Ilman puhallus jalkatilan, tuulilasin ja etuikkunoiden sivusuuttimista Tämä jako mahdollistaa ohjaamon hyvän lämmityksen ja estä lasien mahdollisen huurtumisen. SISÄtilat Älä käytä koskaan syttyviä aineita, kuten petrolieetteriä tai korjattua bensiiniä ajoneuvon sisätilojen puhdistamiseen. 82 turvallisuus Page 85 Päasialliset varoitukset lasten turvalliseen kuljettamiseen Lastenistuimet on asennettava takaistuimelle, sillä se on turvallisin sijainti mahdollisen törmäyksen yhteydessä.